Coș de Cumparaturi

Aranjarea sprâncenelor | Sprâncene perfecte

Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă - REFECTOCIL Full Brow Liner 1 (Light) Creionul pentru sprâncene nr.1 Light a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este deschis la culoare fiind ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin ..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 2 (Medium) Creionul pentru sprâncene nr.2 Medium a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfec..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 3 (Dark) Creionul pentru sprâncene nr.3 Dark a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfecte p..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Set iluminator pentru sprâncene - REFECTOCIL Brow Highlighter Set REFECTOCIL Brow Highlighter Set este creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este conceput pentru a contura și pentru a evidenția culoarea naturală și forma sprâncenelor. Textu..
99,90 Lei
Fără TVA:83,95 Lei
Set Vopsea Henna Brow Master Kit Geisha Cosmetics Set Vopsea Henna Brow Master Kit Geisha Cosmetics
-30 %
Set Vopsea Henna Brow Master Kit Geisha Cosmetics Culorile 10 buc in urmatoarea configurare: BLACK 4g, LIGHT BLACK 4g, DARK BROWN 4g x 2., MEDIUM BROWN 4g x 2, LIGHT BROWN 4g x 2, BURGUNDY 4g, BLONDE 4g, 2 x Pensula Aplicare 1 x Periuta Mascara2 x Pahar Sticla 2 x Lingurita Lot 08.2022 (expira in ..
251,93 Lei 359,90 Lei
Fără TVA:211,71 Lei
Creion cosmetic Alb pentru contur sprâncene Pentru conturat ș definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Creionul conține ascuțitoare. Acest creion cosmetic alb a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Fiind mai moale decât un creion tradițional, culoarea aluneca pe piele..
17,85 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Fir de cartografiere pentru sprâncene Mapper Alb 10m Pentru conturat și definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Acest fir a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Pigmentul de pe fir se aplică ușor și se clătește cu apă, nu se sfărâmă și păstrează fața și hainele clientu..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Fir de cartografiere pentru sprâncene Mapper Negru 10m Pentru conturat și definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Acest fir a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Pigmentul de pe fir se aplică ușor și se clătește cu apă, nu se sfărâmă și păstrează fața și hainele clien..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Fir de cartografiere pentru sprâncene Mapper Rosu 10m Pentru conturat și definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Acest fir a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Pigmentul de pe fir se aplică ușor și se clătește cu apă, nu se sfărâmă și păstrează fața și hainele client..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Fir de cartografiere pentru sprâncene Mapper Roz 10m Pentru conturat și definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Acest fir a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Pigmentul de pe fir se aplică ușor și se clătește cu apă, nu se sfărâmă și păstrează fața și hainele clientu..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
KIT LAMINARE SPRANCENE ICONSIGN BROW LAMINATION KIT LAMINARE SPRANCENE ICONSIGN BROW LAMINATION
-33 % Stoc Epuizat
Brand: ICONSIGN
KIT LAMINARE SPRANCENE ICONSIGN BROW LAMINATION Laminarea sprâncenelor este o metodă nouă, cu ajutorul căreia prin curbare și volum infrumusetâm sprâncenele naturale, oferind un look nou și o privire accentuatâ! Kit-ul de laminare sprancene ICONSIGN BROW LAMINATION conține: 1. Soluție Brow Perm..
199,90 Lei 299,90 Lei
Fără TVA:167,98 Lei
Brand: RefectoCil
Refectocil Creion cosmetic Alb pentru contur sprâncene - Brow Mapper Pen Pentru conturat ș definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Acest creion cosmetic alb a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Fiind mai moale decât un creion tradițional, culoarea aluneca pe piele c..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
LIFTING SPRANCENE ICONSIGN BROW LIFT MINI KIT LIFTING SPRANCENE ICONSIGN BROW LIFT MINI KIT
-38 %
Brand: ICONSIGN
LIFTING SPRANCENE ICONSIGN BROW LIFT MINI KIT Liftingul de sprancene este o metodă nouă, cu ajutorul căreia prin curbare infrumusetam sprancenele naturale, oferind un look nou și o privire accentuatâ! Mini kit-ul de lifting sprancene ICONSIGN BROW LIFT conține: 1. Soluție Brow Lift Glue - 7ml ..
99,90 Lei 160,90 Lei
Fără TVA:83,95 Lei
Refectocil Set 60 perechi - Benzi Indepartare / Stilizare Sprancene Brow Styling Strips
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
Refectocil Benzi Indepartare / Stilizare Sprancene Brow Styling Strips Formă perfectă în doar 2 minute! Benzi de ceară unice și patentate, se adaptează la oricare formă de sprâncene și asigură obținerea unei forme perfecte a sprâncenei, 2/3 ascendentă, 1/3 descendentă. Astfel ochiul pare mai mare..
179,90 Lei
Fără TVA:151,18 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Protection PowderPudra pentru toate tipurile de piele.Previne roseata si ofera protectie pielii inainte de depilare.Oglinda integrata. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Protection PowderPudra de protecție profesionala andmetics ofera o protectie perfecta a pielii inainte ..
57,05 Lei
Fără TVA:47,94 Lei
Brand: My Lamination
My Lamination Pencil Collection - 4 nuanțe de creioane pentru stilizarea sprâncenelor Creioane profesionale care colorează, umplu și modelează perfect sprâncenele. Aplicați cu mișcări ușoare pentru a umple și rafina arcada sprâncenelor.Ascuțiți regulat creioanele pentru o definire mai precisă. ..
199,90 Lei
Fără TVA:167,98 Lei
Brand: andmetics
andmetics Brow Brush Duo Pensula pentru sprancene cu doua capete, cu fire vegane sintetice de inalta calitate pe un capat si o perie pentru stilizare in celalalt capat. Caracteristici andmetics Brow Brush Duo Forma pensulei este perfecta pentru a definii si umple sprancenele cu pigment. Peri..
23,74 Lei
Fără TVA:19,95 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Brush DuoPensula pentru sprancene cu doua capete, cu fire vegane sintetice de inalta calitate pe un capat si o perie pentru stilizare in celalalt capat. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Brush DuoForma pensulei este perfecta pentru a umple sprancenele cu pigment..
45,53 Lei
Fără TVA:38,26 Lei
Brand: andmetics
andmetics Brow HighlighterIluminator cu o consistenta cremoasa special pentru zona de sub sprancene pentru a oferi un efect de deschidere a ochilor. Caracteristici andmetics Brow HighlighterAcest iluminator poate de asemenea avea multiple intrebuintari. Folositi-l ca iluminator pentru sprancen..
47,96 Lei
Fără TVA:40,30 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Highlighter NudeIluminator cu o consistenta cremoasa special pentru zona de sub sprancene pentru a oferi un efect de deschidere a ochilor. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Highlighter NudeAcest iluminator poate de asemenea avea multiple intrebuintari.Folositi-l..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
andmetics Brow Mascara - Dark Brown andmetics Brow Mascara - Dark Brown
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Brow Mascara - Dark BrownRimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics Brow Mascara - Dark BrownRimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Rimelul are o consistenta fluida, cremoasa.Peria este..
47,96 Lei
Fără TVA:40,30 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Dark BrownRimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Dark BrownRimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Poate fi folosit singur sau..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Gel (transparent)Rimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Gel (transparent)Rimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Poate fi folo..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: andmetics
andmetics  Brow Powder Fard pentru sprancene in 3 culori potrivit pentru spancenele groase cat si pentru cele subtiri Caracteristici andmetics Brow Powder (3 Culori+ APLICATOR) Cele trei culori, masliniu, taupe si maro inchis, ajuta la definirea perfecta a sprancenelor . O calitate specia..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow PowderFard pentru sprancene in 3 culori potrivit pentru spancenele groase cat si pentru cele subtiri. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow PowderCele trei culori, maro deschis, mediu si maro inchis, ajuta la definirea perfecta a sprancenelor.O calitate speciala a f..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
andmetics Ulei după Epilare 250 ml andmetics Ulei după Epilare 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Ulei după Epilare 250 ml Uleiul după epilare andmetics oferă o îngrijire și un finisaj perfect după tratamentul cu ceară. Uleiul curăță pielea de reziduurile rămase după epilarea cu ceară fiind în același timp foarte delicat cu pielea. În plus, produsul calmează și hidratează pielea. D..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Brand: andmetics
andmetics After Wax Oil 500 ml Ulei după epilare profesional potrivit pentru toate tipurile de piele. Îndepărtează complet reziduurile de ceară, calmează și hidratează pielea oferind o îngrijire completă. Are pompă integrată. Caracteristici andmetics After Wax Oil 500 ml Uleiul curăță pielea..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței proporții ideale și un efect natural de ridicare. Aceste benzi vor face perfectă orice sprânceană în numai 2 minute simpli..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
74,34 Lei
Fără TVA:62,47 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
143,48 Lei
Fără TVA:120,57 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale andmetics PROFESSIONAL Additional Wax Strips 40 perechi Benzi de ceara pentru spatiul dintre sprancene. Potrivite si pentru tample, buza superioara sau urechi. Caracteristici benzi depilatoare profesionale andmetics PROFESSIONAL Additional Wax Strips 40 perechi B..
103,15 Lei
Fără TVA:86,68 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare sprâncene pentru bărbați andmetics BROW Wax Strips Men Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței proporții ideale și un efect natural de ridicare..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 10 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
74,34 Lei
Fără TVA:62,47 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 20 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
143,48 Lei
Fără TVA:120,57 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 40 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
Afişare 1 - 36 din 36 (1 pagini)

Aranjarea și machierea sprâncenelor

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.