Coș de Cumparaturi

RefectoCil

Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă - REFECTOCIL Full Brow Liner 1 (Light) Creionul pentru sprâncene nr.1 Light a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este deschis la culoare fiind ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin ..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 2 (Medium) Creionul pentru sprâncene nr.2 Medium a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfec..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 3 (Dark) Creionul pentru sprâncene nr.3 Dark a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfecte p..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Kit laminare sprâncene - REFECTOCIL Brow Lamination Kit Kit-ul de laminare pentru sprâncene a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare. Beneficii: - Timpul de tratament este de numai 10 minute. - Ideal pentru a da formă sprâncenelor, asigurând un aspect impecabil. - Rez..
269,00 Lei
Fără TVA:226,05 Lei
Brand: RefectoCil
Set iluminator pentru sprâncene - REFECTOCIL Brow Highlighter Set REFECTOCIL Brow Highlighter Set este creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este conceput pentru a contura și pentru a evidenția culoarea naturală și forma sprâncenelor. Textu..
99,90 Lei
Fără TVA:83,95 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil EyeLash Curl/Lift Eyelash Lifter - LIFTING TOOL RefectoCil EyeLash Curl/Lift Eyelash Lifter - LIFTING TOOL - Instrument folosit la ridicarea și așezarea genelor naturale pe bigudiu și formele de silicon în procesul de laminare și permanent de gene...
69,90 Lei
Fără TVA:58,74 Lei
Brand: RefectoCil
Rezerva Refectocil permanent gene + neutralizant Versiunea noua imbunatatita (8+5 Minute).Pachetul contine RefectoCil Gel permanent si solutie fixativa RefectoCil.Cu RefectoCil gel permanent,  genele sunt pregatite pentru a rezista cat mai mult, iar neutralizant(solutia fixativa) le va fixa ul..
74,90 Lei
Fără TVA:62,94 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene Adezivul RefectoCil este ideal pentru fixarea genelor mai rebele pe rola RefectoCil inainte de aplicarea permanentului de gene.Ingrediente RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene:Latex, Titanium Dioxide, Water..
54,90 Lei
Fără TVA:46,13 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Browista Palette (mana si inel) Glisați paleta Browista pe spatele mâinii sau inelul Browista pe deget și începeți să nuanțați. În cele două compartimente nuanțele de gene și sprâncene pot fi amestecate simultan, marcajul practic pe vas arată raportul ideal de amestecare. Caracteristic..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.