Coș de Cumparaturi

Nail Art Decoratiuni Unghii

Brand: Xanitalia Pro
Nail Art Kit Pro 1 Xanitalia - 10 instrumente profesionale O gamă completă de pensule profesionale, asigurând aplicarea uniformă și precisă a ojei. Fiecare instrument a fost ales pentru a maximiza eficiența pentru rezultate rapide și impecabile. Setul conține: 1 Instrument pentru unghii cu vâ..
69,90 Lei
Fără TVA:58,74 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set 5 instrumente profesionale din silicon manichiură Xanitalia Aceste instrumente din silicon sunt esențiale pentru profesioniști în manichiură. Utile atât pentru decorarea unghiilor cât și pentru pentru aplicarea foarte ușoară a gelurilor de reconstrucție. Sunt potrivite pentru folosirea în ori..
72,90 Lei
Fără TVA:61,26 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set bețișoare manichiură Xanitalia - 50 bucăți Îndepărtarea cuticulelor este foarte importantă atunci când vrei să realizezi o manichiură îngrijită și elegantă. Setul de bețișoare pentru manichiură și pedichiură este perfect pentru prinderea excesului de lac sau pentru împingerea cuticulelor. Beț..
11,90 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set Nail Art Xanitalia - 5 instrumente profesionale O gamă de pensule profesionale, asigurând aplicarea uniformă și precisă a ojei. Fiecare instrument a fost ales pentru a maximiza eficiența pentru rezultate rapide și impecabile. Sunt potrivite pentru folosirea în orice tehnică decorativă și de c..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Nail Art Unghii - Decorațiuni Unghii. Produse profesionale pentru manichiură și pedichiură: strasuri unghii, folii unghii, stickere unghii, perle unghii, pietre unghii, stampile unghii

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.