Coș de Cumparaturi

THE BARBER

Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Classic inox edge Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă..
84,90 Lei
Fără TVA:71,35 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English Blu Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potr..
26,90 Lei
Fără TVA:22,61 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English White Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, po..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English wood cut Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, ..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Indian Wood Apache Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă..
95,90 Lei
Fără TVA:80,59 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Indian Wood Cherokee Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și bar..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Wood inox edge Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, po..
84,90 Lei
Fără TVA:71,35 Lei
Brand: THE BARBER
Clips Profesional Barber Xanitalia Acest dispozitiv de prindere ține părul foarte bine în poziție în timp ce tundeți părul, machiați, spălați fața și multe altele. Este ușor de prins și ușor de scos din păr. Nu va deteriora părul...
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
Insigna - Reclamă luminoasă Barber Shop / Frizerie - Barber Classic 70 cm Insigna - Reclamă luminoasă Barber Shop / Frizerie - Barber Classic 70 cm
-35 %
Brand: THE BARBER
Reclamă luminoasă Barber/Frizerie Xanitalia - Barber Classic Firmă luminoasă rotativă pentru frizerie / barbershop. Combinația de dungi în trei culori este recunoscută la nivel mondial ca un simbol celebru al frizeriilor. Montarea metalică pe perete permite utilizarea atât în interior cât și în ..
499,90 Lei 772,90 Lei
Fără TVA:420,08 Lei
Brand: THE BARBER
Piatră de alaun Xanitalia - creion 10g Alunul de rocă este o sare minerală naturală cu proprietăți antiseptice și astringente, potrivită în special după ras. Împrospătează, tonifică pielea și efectul său hemostatic natural ajută la vindecarea și purificarea micilor tăieturi după bărbierit. Cel ma..
5,49 Lei
Fără TVA:4,61 Lei
Brand: THE BARBER
Piatră de alaun Xanitalia - set 20 tip chibrit Alunul de rocă este o sare minerală naturală cu proprietăți antiseptice și astringente, potrivită în special după ras. Împrospătează, tonifică pielea și efectul său hemostatic natural ajută la vindecarea și purificarea micilor tăieturi după bărbierit...
5,00 Lei
Fără TVA:4,20 Lei
Brand: THE BARBER
Piatră de alaun Xanitalia - stick 120g Alunul de rocă este o sare minerală naturală cu proprietăți antiseptice și astringente, potrivită în special după ras. Împrospătează, tonifică pielea și efectul său hemostatic natural ajută la vindecarea și purificarea micilor tăieturi după bărbierit. Cel ma..
12,90 Lei
Fără TVA:10,84 Lei
Brand: THE BARBER
Xanitalia Brici Clasic Negru Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potrivit pentru diverse utilizări. Briciul drept clasic negru este plăcut de utilizat. Briciul drept ascuțit este perfect pentru stilizarea clasică a bărbii. Caracteristici: - Mâner ușor și subțire - Lamă înlocuibilă ..
19,00 Lei
Fără TVA:15,97 Lei
Brand: THE BARBER
Xanitalia Brici Clasic Roșu Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potrivit pentru diverse utilizări. Briciul drept clasic roșu este plăcut de utilizat. Briciul drept ascuțit este perfect pentru stilizarea clasică a bărbii. Caracteristici: - Mâner ușor și subțire - Lamă înlocuibilă ..
13,09 Lei
Fără TVA:11,00 Lei
Brand: THE BARBER
Xanitalia Brici Time White Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potrivit pentru diverse utilizări. Briciul este plăcut de utilizat, perfect pentru stilizarea clasică a bărbii. Caracteristici: - Mâner ușor și subțire - Lamă convențională înlocuibilă - Potrivit pentru stilizarea păru..
19,00 Lei
Fără TVA:15,97 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.